About

Er worden veel Conscious Events gepresenteerd, waardoor het moeilijk is om te kiezen waar je heen wilt. Hier presenteren we een selectie van evenementen van organisaties die geweldige evenementen op het gebied van bewustzijn aanbieden. Dit zijn voornamelijk evenementen voor +20 bezoekers en er wordt regelmatig iets georganiseerd.

We hopen dat je gemakkelijk je weg vindt op onze site en naar je evenement. Op deze manier willen we de bewuste scene ondersteunen en helpen groeien. Er zijn hier veel geweldige evenementen en we denken dat het een veel groter publiek kan bereiken.

Heeft u vragen of wilt u op onze website worden opgenomen, neem dan contact op met info@consciousevents.nl

About Conscious Clubbing

We willen je een nieuwe manier van plezier laten zien.

Op veel plaatsen gaat het om het drinken van alcohol, harde muziek en zelfs dronken zijn. Bewuste evenementen en bewust uitgaan zijn in opkomst en we willen graag de beste opties presenteren die beschikbaar zijn in Nederland, zodat je het plezier dat zoveel mensen over de hele wereld beleven niet zult missen.

We begrijpen dat er enkele obstakels kunnen zijn die u moet overwinnen. Heb je eerder op blote voeten gedanst in een club? Kunt u zonder alcohol en hoeft u niet te dansen met een drankje in uw hand?
Kom het uitproberen, misschien is er niet meteen een groot ja, het zal even wennen zijn, maar als je eenmaal ziet en voelt hoe het je kan verrijken, wacht er een nieuwe wereld op je!

Hier komen mensen echt in een diepe viering terecht met zoveel toewijding voor dans! Het gaat niet om het vinden van een partner voor die avond of om te vergeten, maar gewoon om dansen, communiceren en plezier hebben. Er is een echte verbinding tussen mensen, met een heldere geest, je kunt een inspirerend en ontroerend gesprek voeren met een vreemde. Beleef leuke interacties met een duidelijk gevoel voor uw eigen grenzen. Het enige dat nodig is, is een duidelijk gebaar en u zult gerespecteerd worden.

En in de ochtend ...
Je voelt je nog steeds fris, je gehoor is onberispelijk en met voldoende slaap ben je klaar om naar buiten te gaan en het beste uit je dag te halen. Waar is het volgende Conscious Event?

Logo_s.png