De afgelopen 28 jaar hebben wij ons met hart en ziel ingezet om Centrum Djoj een fijne plek te laten zijn voor trainers, therapeuten en consumenten. Een van de doelstellingen is dat we een plek kunnen zijn voor verbinding en interactie. Vanwege allerlei beperkende maatregelen wordt het steeds lastiger om de verbinding te ervaren.

Al sinds enige tijd zijn wij in gesprek met de Gemeente Rotterdam om het terrein waar Djoj gevestigd is te her ontwikkelen naar woningen. Vanuit de Gemeente wordt er gekeken naar een vervangende locatie voor een eventuele doorstart. Door de ontwikkeling die er nu gaande is met betrekking tot Covid-19 is het tijdspad voor de herontwikkeling in een stroomversnelling gekomen

Centrum Djoj heeft nu besloten om vanaf de zomervakantie 2021 te stoppen met het faciliteren van groepswerk. Groepen die nu nog gepland staan voor het najaar van 2021 kunnen nog plaatsvinden tot aan de herfstvakantie (18/10/2021). Na de herfstvakantie 2021 sluiten onze deuren zich.

Individuele therapeuten kunnen ook nog gebruik maken van hun ruimte tot en met de herfstvakantie 2021.

Wij verzoeken u vriendelijk om niet telefonisch te reageren op dit bericht. Eventuele reacties kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Logo_s.png