Lieve jij, 

Na 17 jaar sluit het Mirror Centre haar deuren……. 

Klik hier voor de video

“Als men het oude niet afbreekt 
kan men niks niks opbouwen”

Bert Huiberts - Gelul in de ruimte (2004)


Het Mirror Centre, een plek waarbinnen bewustwording, ontwikkeling en verbinding centraal stond. Een uitdagend concept in 2004 omdat persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie en vegan food nog niet “hip” was. ✨ Een plek waarbinnen gezongen, gelachen, gehuild, gedanst en gedeeld kon worden en jezelf en anderen letterlijk een spiegel voor werd gehouden. 

7 jaar geleden hebben wij het centrum officieel overgenomen en wat was dit een bijzondere reis. Als tieners liepen wij al rond en vonden de mensen die minutenlang met elkaar knuffelde maar raar, konden wij de zin: ontwikkelen is letterlijk de wikkels eraf halen en gaan tot de kern van wie je bent wel dromen en zaten geregeld brak achter de receptie na een stap avond. De afgelopen 7 jaren waren uitdagend, intens, leerzaam en de meest bijzondere van ons leven. Het Mirror Centre heeft ons, net als veel mensen gevormd tot de persoon die wij vandaag de dag zijn. 

Het Mirror Centre heeft samen met 1000en organisaties prachtige events en activiteiten neergezet. Allemaal met als doel om naar de kern te gaan van jezelf: Pure Liefde.!❤️ Een plek waarbinnen je gezien werd, spiritualiteit en materialisme samen kon gaan en je werd uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er in je leven gebeurd om verder te ontwikkelen en groeien. 

Er is een diep gevoel van dankbaarheid, verbinding, liefde en wij zullen de komende periode alles laten bezinken.  Wij durven los te laten en hebben diep vertrouwen: We surrender to the flow and magic of life! Dank aan jou die betrokken is en onderdeel bent geweest van de Mirror Family. 

Wij zouden het super mooi vinden als iedereen zijn of haar herinnering aan het Mirror Centre wilt delen met ons en hopelijk zien wij allen van jullie binnenkort voor een dikke knuffel! 

Alleen maar liefde en lets stay connected 💓 

Met vriendelijke groet,

Simone – Tamara & Marcia Huiberts

 

Logo_s.png